Over IBOMA

Over ons

"We doen dit vanuit passie"

Welkom bij IBOMA Cleaning, uw alles-in-één oplossing voor een onberispelijk en verzorgd pand! Of u nu een particulier bent met een knus huis of een bedrijf met meerdere locaties, wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw eigendom te onderhouden en er op zijn best uit te laten zien. Met onze jarenlange ervaring en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, zijn wij de juiste keuze voor al uw schoonmaakbehoeften.

Bij IBOMA zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder dakcoating, dakreiniging, vloeronderhoud, dakgootreiniging, gevelreiniging, glasbewassing, graffiti verwijderen, interieurverzorging, tapijtreiniging en zonnepanelenreiniging. Ons team van deskundige professionals maakt gebruik van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke reinigingsproducten om ervoor te zorgen dat uw pand altijd in topconditie verkeert.

Verhuur Iboma

De diensten van IBOMA

Vloeronderhoud

Gevelreiniging

Glasbewassing

Neem contact op

Contact Informatie

Questions explained agreeable preferred strangers too him her son. Set put shyness offices his females him distant. Improve has message besides.

Iboma Cleaning

Voermanstraat 11, 7391 NV Twello

Email

info@ibomacleaning.nl

Telefoon

+31 (0) 571-789119

contact-iboma

Over IBOMA

uw alles-in-één oplossing voor een onberispelijk en verzorgd pand! Of u nu een particulier bent met een knus huis of een bedrijf met meerdere locaties, wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw eigendom te onderhouden en er op zijn best uit te laten zien. pibus leo.

iboma-logo-wit-

© 2023 Created by Webopzet