Diensten

Iboma Cleaning is een klein vakbekwaam schoonmaakbedrijf uit Twello met een goede naam en gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden.

Al onze diensten

Dakcoating
Dakcoating

Dakcoating beschermt het dak tegen slijtage en vuil. Dakcoating is een beschermende laag (coating) voor dakpannen. Door het dak te coaten kan vuil zich moeilijker hechten.

Dakgootreiniging
Dakgootreiniging

Een dakgoot die verstopt is kan voor behoorlijke overlast zorgen. Met ons kunt u afspraken maken voor het periodiek reinigen van uw dakgoot.

Eenmalige schoonmaak
Eenmalige schoonmaak

Betreedt u binnenkort een nieuwbouwpand of gaat u renoveren/verbouwen dan kunt u het éénmalige schoonmaakwerk door ons laten uitvoeren.

Gevelreiniging
Gevelreiniging

Het is heel goed dat gevels regelmatig gereinigd worden. Niet alleen blijft uw gevel daardoor mooier, maar komt het ook de bouwkundige staat ten goede.
Iboma Cleaning verzorgt dat graag voor u.

Glasbewassing
Glasbewassing

Iboma Cleaning beschikt over een Tuckerpoolsysteem (glasbewassingssysteem). Met dit telescoopsysteem is het mogelijk om ramen tot 15 meter hoogte te wassen vanaf de grond.

Graffitiverwijdering
Graffitiverwijdering

Met moderne hogedrukapparatuur kunnen wij graffiti vakkundig verwijderen.

Interieurverzorging
Interieurverzorging

Wij zorgen conform afspraak voor de schoonmaak van uw kantoor, schoolgebouw of sportcomplex. Dit kan zowel incidenteel of op contractbasis.

Tapijtreiniging
Tapijtreiniging

Door het tapijt te reinigen met professionele apparatuur ziet het er weer als nieuw uit.

Vloeronderhoud
Vloeronderhoud

Wij zorgen dat na een schrobbeurt uw tegel-, pvc-, linoleum- of betonvloeren er weer perfect uitzien. Ook het conserveren van linoleumvloeren kunt u aan ons toevertrouwen. Het reinigen van buitenterrassen behoort ook tot onze mogelijkheden.

Zonnepaneelreiniging
Zonnepaneelreiniging

Zonnepanelen hebben onderhoud nodig, als de panelen niet worden gereinigd zal de productie afnemen.
Net als ramen worden zonnepanelen op den duur ook vuil.

Vragen? neem contact met ons op