Glasbewassing

Voordelig en snel uw ramen weer schoon!

Glasbewassing

Het is belangrijk om regelmatig de ramen te laten wassen om de uitstraling van een gebouw te verbeteren. Bij IBOMA begrijpen we hoe belangrijk glasbewassing is voor het onderhoud van een gebouw. Onze professionele glazenwassers hebben jarenlange ervaring en expertise in het reinigen van verschillende soorten ramen.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, zorgen we ervoor dat de ramen grondig en veilig worden gereinigd zonder schade te veroorzaken. Onze glazenwassers zijn uitgerust met alle nodige apparatuur om op hoogte te werken en de ramen veilig en effectief te wassen.

iboma-glasbewassing
glasbewassing-twello

Waarom Iboma?

IBOMA is een betrouwbare en deskundige keuze voor het reinigen van jouw ramen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en expertise in het reinigen van verschillende soorten ramen en zorgt voor een veilige en effectieve reiniging zonder schade te veroorzaken. IBOMA maakt gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om de ramen grondig te reinigen en zorgt voor een vlekkeloos resultaat.

Twijfelt u nog? Zij gingen u al voor...

Erdal Arat
Erdal Arat
Recent de dakpannen van de woning schoongemaakt en gecoat. Zeer tevreden met eindresultaat. Heren bedankt! Tot de volgende keer.
Jur Talen
Jur Talen
Echt vakwerk! Ibo doet net een stapje meer en heeft oog voor detail. Leveren alles super netjes op, ook bij de buren. Aanrader!
Marjan Wanrooij
Marjan Wanrooij
Zeer goed bedrijf met hardwerkend personeel!!
Jan Van Asselt
Jan Van Asselt
IBOMA CLEARING heeft dit jaar de daken van mijn huis en garage gereinigd en gecoat. Fa levert vakwerk!! Zie hun website. Ik beveel deze betrouwbare Fa aan!!!

Vraag gratis een offerte op maat aan!

Bel nu: 06 – 22231207

Benieuwd wat IBOMA voor u kan betekenen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Over IBOMA

uw alles-in-één oplossing voor een onberispelijk en verzorgd pand! Of u nu een particulier bent met een knus huis of een bedrijf met meerdere locaties, wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw eigendom te onderhouden en er op zijn best uit te laten zien. pibus leo.

iboma-logo-wit-

© 2023 Created by Webopzet