Gevelreiniging

Voordelig en snel uw gevel zo goed als nieuw!

Gevelreiniging

Gevelreiniging is belangrijk omdat het de levensduur van de gevel verlengt en het uiterlijk van het huis verbetert. De gevel van een huis wordt voortdurend blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en luchtvervuiling, wat kan leiden tot de opbouw van vuil, stof en andere vervuilende stoffen op de gevel. Deze opbouw kan de structuur van de gevel aantasten en het uiterlijk van het huis aantasten.

Door regelmatig de gevel te laten reinigen, kan deze opbouw van vuil en stof worden verwijderd, waardoor de gevel er als nieuw uitziet en de levensduur van de gevel wordt verlengd. Bovendien kan gevelreiniging helpen om mogelijke schade aan de gevel op te sporen en op te lossen voordat het een groot probleem wordt.

iboma-gevelreiniging

Waarom Iboma?

IBOMA is een betrouwbare en deskundige keuze voor het reinigen van je gevel. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en expertise in het reinigen van gevels en zorgt ervoor dat de gevel grondig wordt gereinigd zonder dat er schade ontstaat. IBOMA maakt gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technologieën om de beste resultaten te behalen. Het bedrijf heeft goed opgeleide professionals die de gevel efficiënt en grondig kunnen reinigen en heeft expertise in het werken met verschillende soorten gevels.

Twijfelt u nog? Zij gingen u al voor...

Erdal Arat
Erdal Arat
Recent de dakpannen van de woning schoongemaakt en gecoat. Zeer tevreden met eindresultaat. Heren bedankt! Tot de volgende keer.
Jur Talen
Jur Talen
Echt vakwerk! Ibo doet net een stapje meer en heeft oog voor detail. Leveren alles super netjes op, ook bij de buren. Aanrader!
Marjan Wanrooij
Marjan Wanrooij
Zeer goed bedrijf met hardwerkend personeel!!
Jan Van Asselt
Jan Van Asselt
IBOMA CLEARING heeft dit jaar de daken van mijn huis en garage gereinigd en gecoat. Fa levert vakwerk!! Zie hun website. Ik beveel deze betrouwbare Fa aan!!!

Vraag gratis een offerte op maat aan!

Bel nu: 06 – 22231207

Benieuwd wat IBOMA voor u kan betekenen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Over IBOMA

uw alles-in-één oplossing voor een onberispelijk en verzorgd pand! Of u nu een particulier bent met een knus huis of een bedrijf met meerdere locaties, wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw eigendom te onderhouden en er op zijn best uit te laten zien. pibus leo.

iboma-logo-wit-

© 2023 Created by Webopzet