Dakcoating in Arnhem

Voordelig en snel uw dak in Arnhem zo goed als nieuw!

Dakcoating

Dakcoating in Arnhem is belangrijk omdat het de levensduur van uw dak verlengt en het beschermt tegen de elementen zoals UV-stralen, vocht en vervuiling. Een goede dakcoating kan ook helpen om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren, omdat het kan helpen om de temperatuur van uw dak te reguleren en zo de behoefte aan airconditioning te verminderen. Bovendien kan het ook de esthetische uitstraling van uw huis in Arnhem verbeteren door het dak er als nieuw uit te laten zien en de waarde van uw woning te verhogen.

dakcoating Iboma

Waarom Iboma?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw dakcoating zou moeten laten uitvoeren door IBOMA in Arnhem. Ten eerste is IBOMA een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het coaten van daken. Ze hebben de juiste kennis en vaardigheden om het werk goed en efficiënt uit te voeren.

Ten tweede gebruikt IBOMA in Arnhem hoogwaardige coatingproducten die duurzaam en langdurig zijn, wat betekent dat uw dak langer beschermd zal zijn tegen de elementen. Bovendien biedt IBOMA een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat u de coating kunt kiezen die het beste past bij de stijl van uw huis Arnhem.

Ten derde biedt IBOMA in Arnhem garantie op hun werk, zodat u gemoedsrust hebt en weet dat eventuele problemen snel en efficiënt zullen worden opgelost.

Ten slotte biedt IBOMA in Arnhem een professionele en vriendelijke service, zodat u zeker weet dat u in goede handen bent en dat uw dakcoatingproject soepel zal verlopen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Dakreineging

"Geweldige service van IBOMA"

Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de fantastische service die IBOMA mij heeft geleverd bij het coaten van mijn dak in Arnhem. Ik ben erg blij met de resultaten en zou IBOMA zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar dakcoating van hoge kwaliteit.

Before and after

Voor dakcoating
Na dakcoating

10+ jaar ervaring

.

Snelheid

.

Voordelig

.

Duurzaam materiaal

.

Twijfelt u nog? Zij gingen u al voor in Arnhem...

Erdal Arat
Erdal Arat
Recent de dakpannen van de woning schoongemaakt en gecoat. Zeer tevreden met eindresultaat. Heren bedankt! Tot de volgende keer.
Jur Talen
Jur Talen
Echt vakwerk! Ibo doet net een stapje meer en heeft oog voor detail. Leveren alles super netjes op, ook bij de buren. Aanrader!
Marjan Wanrooij
Marjan Wanrooij
Zeer goed bedrijf met hardwerkend personeel!!
Jan Van Asselt
Jan Van Asselt
IBOMA CLEARING heeft dit jaar de daken van mijn huis en garage gereinigd en gecoat. Fa levert vakwerk!! Zie hun website. Ik beveel deze betrouwbare Fa aan!!!

Expertise en ervaring van IBOMA

IBOMA in Arnhem heeft meer dan 10 jaar ervaring in dakcoating, wat betekent dat het bedrijf de nodige expertise heeft opgebouwd om klanten hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden. IBOMA heeft een team van goed opgeleide en ervaren professionals die uitgebreide kennis hebben van verschillende soorten daken en coatings.

IBOMA maakt gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige producten om de beste resultaten te behalen. Het bedrijf biedt een breed scala aan coatings, variërend van acryl- tot siliconencoatings, en heeft expertise in verschillende toepassingsmethoden, zoals spuiten, rollen en schilderen.

IBOMA in Arnhem heeft ook expertise in het coaten van verschillende soorten daken, zoals platte daken, hellende daken en metalen daken. Het bedrijf heeft succesvolle projecten afgerond bij verschillende soorten klanten, van particuliere huiseigenaren tot grote bedrijven en overheidsinstellingen.

Hoe gaat de dakcoating in zijn werking?

Stap 1: Reinigen

We reinigen het dak met heet water en hoge druk.

Stap 2: Dakcoating plaatsen

We plaatsen de dakcoating onder lage druk op het dak.

Stap 3: Controle

We controleren of alles 100% in orde is en of de klant tevreden is met het eindresultaat!

Vraag gratis een offerte op maat aan!

Bel nu: 06 – 22231207

Benieuwd wat IBOMA voor u kan betekenen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Over IBOMA

uw alles-in-één oplossing voor een onberispelijk en verzorgd pand! Of u nu een particulier bent met een knus huis of een bedrijf met meerdere locaties, wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw eigendom te onderhouden en er op zijn best uit te laten zien. pibus leo.

iboma-logo-wit-

© 2023 Created by Webopzet